Clevy Dyscover & PDF-XChange viewer

de Clevy Dyscover

De Clevy Dyscover is een speciale hoes voor het Clevy Keyboard. Door de Clevy Dyscover over het Clevy Keyboard te plaatsen en de Dyscover software te installeren, ontstaat een educatief oefenmiddel voor kinderen die leren lezen en schrijven en voor kinderen met dyslexie.

PDF-XChange viewer

PDF-XChange Viewer is niet enkel een snelle lezer van pdf-bestanden, maar laat ook toe om deze bestanden uitgebreid te annoteren.
Niet alleen nota’s, maar ook tekst kan (met of zonder kader en in verschillende lettertypes) toegevoegd worden. Woorden kunnen gemarkeerd, doorgestreept en onderlijnd worden en men kan ook allerlei figuren en stempels aanbrengen.
Dit alles zonder dat storende watermerken worden aangebracht.

“De combinatie van deze twee producten werkt voor mij perfect. In mijn groep zit een meisje dat heel moeilijk schrijft. Al verschillende fysio- en cesartherapeuten  hebben van alles in het werk gesteld, maar met weinig resultaat. We zijn gaan zoeken naar aanpassingen en vonden deze in de vorm van deze combinatie. Werkbladen scande ik in en vult zij nu in via de pdf xchange viewer (gratis software). Daar zij zeer moeilijk lerend is, geeft de clevy dyscover i.c.m. het clevy toetsenbord dermate veel ondersteuning dat ook zij haar werk goed kan doen.”

Advertenties

~ door Ewoud Verbakel op juni 29, 2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: